2010 óta foglalkozom aktívan belső terek tervezésével.

Személyes stílusomat a letisztult formák, modern, urban stílus jellemzi, amibe szeretek becsempészni múltidéző részleteket és különleges formákat.

Hiszem, hogy a designnak megközelíthetőnek kell lennie költségvetéstől függetlenül, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, ami önmagát reprezentálja és teljesen mindegy, hogy ezt 100.000 vagy 10.000.000 Ft-ból teszi.

Hiszek abban, hogy az otthon töltött idő értünk kell, hogy legyen. Az otthon a feltöltődésé, kikapcsolódásé, az itt eltöltött időt élvezni kell, nem a kávé folt miatt aggódni, vagy hogy összepiszkoltuk-e a vadiúj padlót.

Hiszem, hogy a tárgyak, amikkel körülvesszük magunkat vagy  funkcionálisnak vagy szemet gyönyörködtetőnek, esetleg olyannak kell lennie, amihez érzelmileg kötődünk.

Tervezésnél is ezt tartom szem előtt. Első helyen mindig a funkcionalitás áll, a design pedig az erős második helyezett. Néha azért előfordul, hogy a designné a főszerep, de ígérem, mindig jó okom van rá : D

Az otthonodnak téged kell tükröznie, téged kell szolgálnia. Nem a szomszédot, a nagymamát vagy a barátaidat, hanem Téged.

Ne akarj tökéletes lakást. A tökéletes unalmas. ; )